Seura


Vesipalloseura Sentterit on kautta aikain Porin parhaiten menestynyt palloiluseura. Kymmenen Suomen mestaruutta, neljä hopeaa ja yksi pronssi kertovat ahkerasta harjoittelusta, taitavuudesta ja loistavasta menestyksestä.

Panostamme toiminnassamme vahvasti myös lapsiin ja nuoriin. Porin uimahalli antaa hienot puitteet vesipallon harrastamiselle ja lajin tulevaisuus Porissa näyttää valoisalta.


Vesipalloseura Senttereiden naisjoukkue sekä C- ja D-juniorit pelaavat SM-sarjassa vesipalloa. Naisten joukkue voitti selvästi kauden 2015 – 2016 runkosarjan ja kausi huipentui Senttereiden voittaessa SM-kultaa.

Vesipalloseura Sentterit on kautta aikain Porin parhaiten menestynyt palloiluseura. kymmenen Suomen mestaruutta, neljä hopeaa ja yksi pronssi kertovat ahkerasta harjoittelusta, taitavuudesta ja loistavasta menestyksestä.

Vesipalloseura Sentterit panostaa toiminnassaan vahvasti myös lapsiin ja nuoriin.

Porin uimahalli antaa hienot puitteet vesipallon harrastamiselle ja lajin tulevaisuus Porissa näyttää valoisalta. Vesis-ryhmien ja junioreiden toiminta on vilkasta.

Kuluvalla kaudella C- ja D-juniorit osallistuvat omien ikäsarjojensa SM-sarjoihin ja naiset osallistuvat Suomen CUP-, SM- ja PM-sarjaan. Menestys on ollut vaihtelevaa ja kehittyminen lajissa nopeaa.

Kaudella 2015 – 2016 Senttereillä on joukkue E-/F- junioreissa, jotka osallistuvat pari kertaa vuodessa omiin pikku turnauksiin. Senttereiltä löytyy myös muutamia pelaajia Suomen nuorten maajoukkueessa. Innostus lajin pariin on voimakkaasti nousevaa.


Juniorijoukkueet

Vesipalloseura Sentterit panostaa toiminnassaan vahvasti myös lapsiin ja nuoriin.

Porin uimahalli antaa hienot puitteet vesipallon harrastamiselle ja lajin tulevaisuus Porissa näyttää valoisalta. Junioriryhmien toiminta on vilkasta. Kuluvalla kaudella C- ja D-juniorit osallistuvat omien ikäsarjojensa SM-sarjoihin, sekä miehet. Menestys on ollut vaihtelevaa ja kehittyminen lajissa nopeaa.

Senttereillä on joukkue myös E-/F- junioreissa, jotka osallistuvat pari kertaa vuodessa omiin pikku turnauksiin. Senttereiltä löytyy myös muutamia pelaajia Suomen nuorten maajoukkueessa. Innostus lajin pariin on voimakkaasti nousevaa.